tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Davis Cup-träning för Vinciguerra och snart är det dags.....

Fair Plays spelare Andreas Vinciguerra kommer att ansluta till Sveriges Davis Cup-trupp under söndagen. Då inleds träningen på Baltiska hallen inför den viktiga matchen mot Israel 6-8 mars.

Vinc har tränat på hemmaplan tillsammans med bl a Ervin Eleskovic och Pablo Figueroa.

- Det har känts bra för mig och jag är skadefri. Nu gör jag mitt bästa under veckan så får vi se om mitt spel är tillräckligt för att bli uttagen till matchen, sa en avslappnad Andreas Vinciguerra efter fredagens träning.

- Vi håller tummarna för Sverige och för Vinc. Det hade självklart varit riktigt kul med ett Fair Play-inslag även i själva spelet förutom de ca 50 funktionärer som hjälper till, säger klubbchefen Janne Immonen.

- Det har varit många turer fram och tillbaka rörande detta evenemang men nu kommer klubbarna gemensamt göra sitt yttersta, med hjälp av våra ca 150 funktionärer, för att det sportsliga skall genomföras proffsigt. Vi uppskattar verkligen det engagemang våra funktionärer har visat och vi skall se till att detta arrangemang blir bra sett ur de aspekter som vi kan påverka, fortsätter Janne Immonen.

- Davis Cup har en mycket stor betydelse för våra klubbar i Malmö, där våra funktionärer får en mötesplats och att vi gemensamt arbetar med en aktivitet för tennisens bästa i Malmö. Vi måste gemensamt skapa glädje i detta arrangemang ur ett sportsligt perspektiv, avslutar Janne Immonen.wilson-ny
zynaz_124