tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Nytt tak på Fair Play - arbetet påbörjas om ca 10 dagar

Vi fortsätter med att förbättra vår hall och nu har vi beslutat oss för att lägga om vårt tak över bana 1-8. Vi har under en längre tid haft problem med att det regnar in och detta är en åtgärd som är helt nödvändig. Kostnaden för detta arbete är ca 900000 kr och vi använder egna medel för att finansiera detta projekt.

- Det är glädjande att vi har tagit detta steg och vi har hittat en bra leverantör i Lomma Tak som med Icopals produkter lämnar 15 års garanti på tätskiktet, säger klubbchefen Janne Immonen.

Arbetet kommer att påbörjas inom ca 10 dagar och kommer att pågå i ca 6 veckor. Arbetet pågår på dagtid och det kommer att störa verksamheten lite grann eftersom man kommer att göra infästningar i taket och detta kommer att höras. Totalt skall det läggas ca 5755 kvm tak.

- Vi arbetar med en bra produkt och vi har erfarna takläggare med mycket erfarenhet så detta arbete skall flyta på utan problem, säger Lomma Taks representant Peter Tholén.

Lomma Tak ingår även numera i Fair Plays företagsnätverk som samarbetspartner.

- Väldigt givande att knyta till oss Lomma Tak med mycket gott renommé från takbranschen och vi tittar just nu gemensamt på detaljerna i vårt samarbete, säger klubbchefen Janne Immonen.

Är du intresserad av att ingå i Fair Plays företagsnätverk - kontakta Janne Immonen.

Se alla företag som ingår i företagsnätverket här.


string_sm
Babolat_logo