tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Personalavslutning i Köpenhamn


I fredags hade vi personalavslutning på Bakken i Köpenhamn. Inbjudan hade gått till all fast anställd personal, alla timanställda samt tennisgymnasiets elever. Tåget tog oss till Bakken, där vi käkade grillbuffé och hade trevligt. På middagen delades det ut priser och klubbchefen Janne Immonen höll tal liksom pristagarna.

- Ännu ett verksamhetsår är till ända och vi kan än en gång summera ihop ett rekordår. Vi är numera Sveriges största tennisklubb med över 2000 medlemmar och vår tennisskola lockar till sig ca 1500 elever per vecka. Vi har haft fantastiskt fina framgångar med SM-guld för damer och herrar utomhus och ett SM-silver för herrarna i Elitserien. Vi har flertalet SM-medaljer på juniorsidan och vi har 32 spelare på topp-10 i Skåne och 12 spelare på topp-10 i Sverige. Vår beläggning i hallen är 92% och vi har ett sponsorvärde(brutto) på 1,3 Mkr. Tack vare alla ni anställda som är otroligt engagerade och våra medlemmar så lyckas vi med detta, säger klubbchefen Janne Immonen i delar av sina tal under kvällen.

Efter middagen så blev det tävlingar ute på nöjesfältet. Tävlingarna gick ut på att varje lag skulle samla ihop så många priser som möjligt på 45 minuter med hjälp av 200 danska kronor och sedan presentera detta för tävlingsjuryn.

- Det var en mycket spännande, rolig och jämn tävling ända in på målsnöret. Vårt starka tjejlag med Annika Meyerson, Nina Nyström, Eva Persson, Jenny Olsson, Sara Landgren och Emelie Brynolf vann och kunde fira gemensamt efter den prestigefyllda segern. Med massor av priser och inlevelse i presentationerna så var första priset ett faktum, säger tennisskoleansvarige Piotr Rogowski som var överdomare i juryn.

Sedan åkte vi gemensamt till Ströget i Köpenhamn, där efterrätten severades på ett fikaställe och efteråt avslutades den gemensamma delen av denna mycket uppskattade aktivitet. Ett stort gäng fortsatte ut i Köpenhamnsnatten och det har rapporterats att våra deltagare har imponerat på karaokeställena i Köpenhamn.

Priserna som utannonserades ut som gäller för verksamhetsåret 2009/2010 var:

Årets Personal - Eva Persson

Årets Tränare - Annika Meyerson

Årets elev Tennisgymnasiet - Axel Lagerlöf

Årets kamrat Tennisgymnasiet - Robert Göransson


piotr
Överdomare 


string_sm
ny-logo-head