tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Arvidsson sopade rent i Båstad

Isak Arvidsson blev turneringens kung den andra tävlingsveckan i Båstad. Fair Play-spelaren vann både singel- och dubbelturneringen. På lördagen gjorde han processen kort med Fred Simonsson i finalen och vann i raka set med siffrorna 6-2, 6-0.
  – Jag är sjukt nöjd. En grym vecka i singel och dubbel. Jag har haft bra driv i slagen nu i tre veckor men det är det mentala som har vunnit mig matcher den här veckan – att jag inte har deppat ner mig som jag gör ibland. Och det är det jag måste fortsätta med, säger Isak Arvidsson till Svenska Tennisförbundets hemsida.
  Under veckan har 23-åringen spelat strålande grustennis. Milos Sekulic (6-3, 6-2) och tysken Leon Schutt (2-6, 7-6, 6-2) besegrades i två första omgångarna. I kvartsfinalen bröt han en lång förlustsvit mot Markus Eriksson. Göteborgaren hade fem raka segrar, men Arvidsson tog hem en jämn tresetare med siffrorna 2–6, 6–4, 6–2.
  – Det var verkligen skönt att äntligen få vinna. Det har varit några tajta matcher som jag har förlorat allihopa så det var skönt att vinna en tajt match dessutom och bryta sviten, säger Arvidsson till förbundets hemsida.
  Semifinalen mot Dragos Madaras, Helsingborgs TK, gick också till tre set. Arvidsson vann första set med 6-1 och låg under med 1-2 i andra när matchen bröts på fredagskvällen. Madaras tog matchen till tre set, men Arvidsson var starkast och vann med 6-1, 5-7, 6-2. Efter en kort vila spelades sedan finalen som var över på 54 minuter. Titeln var Arvidssons första i singel år – den sjätte totalt. I dubbel har han 18 titlar – den senaste tog han i torsdags i par med tysken George von Massow.

Båstad Rising Tour 2
Herrar singel, semifinal

Isak Arvidsson-Dragos Madaras 6-1,
Fred Simonsson-Kaichi Uchida, Japan
Final
Isak Arvidsson-Fred Simonsson 6-2, 6-0
Herrar dubbel, semifinal
George Von Massow, Tyskland/Isak Arvidsson-Christoffer Solberg/Dragos Madaras 6-3, 3-6, 13-11
Markus Eriksson/Milos Sekulic-Daniel Appelgren/Christian Samuelsson 6-4, 7-5
Final
George Von Massow, Tyskland/Isak Arvidsson-Markus Eriksson/Milos Sekulic 6-0, 6-1

Samtliga resultat Båstad här.
Läs mer, tennis.se: Arvidssons dubbla fullträffar: Jag är sjukt nöjd

isakbåstad
Isak Arvidsson har prickat in toppformen. Tre titlar på två veckor i Båstad.

/ JW
wilson-ny
Babolat_logo