tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Hem / Butik
Butik

Välkommen till tennisbutiken Fair Play Store på Fair Play Stadion. 

Här hittar du allt du behöver för ditt och ditt barns tennisspelande. Vi har ett brett utbud av racketar av alla ledande märken så som Wilson, Babolat, Head och Prince till konkurrensmässiga priser.
Du hittar också ett stort sortiment av skor och kläder för junior, dam och herr från Adidas, Nike, Wilson, Babolat och Head.

FairPlayStore 2014

Tennisbollar – Även här har vi ett brett urval. Är du intresserad av att köpa 18 rör bollar eller mer, kontakta oss gärna för ett förmånligt kostnadsförslag.

Adidas & Wilson Service – Du kan alltid beställa varor från Adidas och Wilsons centrallager genom oss, fraktfritt, om det inte skulle finnas i vår butik.

Förutom utrustning, kläder och tillbehör erbjuder vi strängning av racketar med ett stort urval av senor. Vår service är både snabb och prismässigt konkurrenskraftigt.

Priser, sortiment, service - strängningsservice

Butikens eventuella vinst går oavkortat tillbaka till Fair Plays barn- & ungdomsverksamhet och hjälper till att bland annat finansiera tränarutbildning, träningsläger, tävlingsspelarnas verksamhet och seriespel.

Frågor & information - kontakta butiksansvarige Charlotte Watson

Öppettider

Hitta hit

fpstore1
fpstore2
fpstore3fpstore
fpstore4
Vi har ett mycket brett utbud av produkter i Fair Play Store.

/JI

jc-decaux-ny
zynaz_124