tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Lottning & speltider för Rebound Ace Open med start måndag 26 mars

Rebound Ace Open 2018, som ingår i den Svenska Vintertouren med 20.000 kr i prispengar, kommer att arrangeras 26-29 mars Fair Play Stadion och spelas på tio Rebound Ace-banor.

Tävlingen har lockat till sig hela 79 spelare från hela landet och det kommer att bjudas på högklassig tennis dessa fyra dagar. På damsidan är hemmaspelaren Sydney Berlin förstaseedad favorit till att vinna årets titel. Hemmaklubbens övriga hopp i huvudtävlingen är Josefin Opitz, Mathilda Malm, Frida Bostrand, Isabel Källmén, Olivia Pezo samt Emilia Valentinsson.

Landslagsspelaren Markus Eriksson, GLTK är förstaseedad i herrklassen och storfavorit till slutsegern. Hemmaklubbens hopp är Mikko Malinen och Oliver Valentinsson

Under måndagen & tisdagen är det kvalspel med start kl.14.30 resp dag och på onsdag 28 mars kl.12.00 drar huvudtävlingen igång. På torsdag är det semifinaler kl.12.00 och finaler kl.16.00 och vi hoppas på mycket publik i slutomgångarna.

Fair Play Tennisklubb samarbetar med Trafik & Fritid, som levererar Rebound Ace-banor i Sverige. Detta samarbete innebär bl a att Trafik & Fritid är huvudsponsor i Rebound Ace Open.

- Rebound Ace och deras banor håller mycket hög kvalitet med en mycket lång hållbarhet utan behov av ommålning lika ofta som många av konkurrenterna. Banorna är dessutom mycket skonsamma och alla våra spelare är mycket nöjda med underlagets egenskaper. Många med dåliga knän som t ex fd elitspelaren Andreas Vinciguerra kunde träna utan smärta vilket givetvis är mycket positivt. Detta underlag skapar verkligen förutsättningar till en skonsammare träningsmiljö för alla spelare i alla åldrar. Vi har tio Rebound Ace-banor på vår anläggning och vi är mycket nöjda, säger klubbchefen Janne Immonen.

Frågor kring Rebound Ace Open - ring tävlingsledaren Hussein Ftouni 0737-181401.

Vill du veta mer om Rebound Ace-banor – kontakta klubbchefen Janne Immonen.

Lottning & speltider

Tävlingsaffisch inkl hotellerbjudande

Hitta till Fair Play

Hjärtligt välkomna till Fair Play Stadion!

Rebound Ace Open 2018 Speltider och lottning Fair Play TK

Positivitet. Kvalitet. Engagemang. Respekt.

Vi är vad vi heter.

/JIwilson-ny
Babolat_logo