Tennis
Tennis

Tennis är en kul och utmanande sport som ger hela kroppen träning. Hos oss är alla välkomna att utöva sporten året runt. Vi har nio banor inomhus på System Verification Fair Play Stadion och sju banor utomhus på Limhamn Tenniscenter.

Du kan skaffa dig ett abonnemang eller boka strötimmar på System Verification Fair Play Stadion och Limhamn Tenniscenter. Om du saknar racket finns det att hyra i Fair Play Store.

För den som vill lära sig mer erbjuder Fair Play TK gruppträning för alla åldrar och spelnivåer.

 

Boka bana

 

Prislista tennis inomhus

 

Prislista tennis utomhus

 


SOMMARPRISER TENNIS INOMHUS 24 JUNI-8 AUGUSTI

  • Vardagar fram till kl 16.00: 225 kr/180 kr
  • Vardagar kväll från kl 16.00: 275 kr/230 kr
  • Helger (lör och sön) alla tider: 250 kr/210 kr

 

 

På System Verification Fair Play Stadion har vi Zenniz på bana 1-8. Zenniz är ett sensorsystem som kombinerar video- och ljudteknik för att spåra bollen och spelarna på banan. Det mäter hastigheten på bollen och talar om var bollen landar. Informationen finns på en mätenhet framme vid nät på varje bana, samt i appen för alla som laddar ner den och loggar in på enheten.

Zenniz-appen finns både i Apples och Googles butiker och den laddar man ner gratis. Att använda systemet hos oss kostar ingenting. Zenniz har en rad spännande funktioner som automatisk line calling, statistik, videohöjdpunkter och interaktiva övningar.

 

LIMHAMN TENNISCENTER

Under sommaren håller vi till på våra sju grusbanor på Limhamn Tenniscenter. Banorna är öppna från slutet av april till slutet av september. Normala öppettider är vardagar kl. 09.00-20.00 och helger 09.00-18.00, men avvikelser kan förekomma på grund av helgdagar. För att boka en tennisbana går du in på MATCHi, där du enkelt kan boka både via mobilen och datorn, eller så ringer du receptionen på System Verification Fair Play Stadion.

Regler vid regn
Följande gäller när våra grusbanor är stängda på grund av regn.
1) Ring receptionen på System Verification Fair Play Stadion för ombokning. Om lediga tider finns kan du få spela inomhus i stället.
2) Om du har bokat tid och receptionen är stängd kontaktar du receptionen dagen efter. Då bokar vi en ny tid till dig utomhus eller inomhus. Vid andra driftstörningar bokas tiden om. Du får spela inomhus (om lediga tider finns) eller så får du en ny tid en annan dag. Man har inte rätt till ytterligare kompensation eller extra gratistimmar på grund av driftstörningar eller vid regn.

 

 

Kontakt – utebanorna
Receptionen, System Verification Fair Play Stadion 040-16 55 70
Niklas Kjellsson (ansvarig på Fair Play TK) 040-16 55 75

Limhamn Tenniscenter
Limhamnsgårdens allé 4
216 16 Limhamn

 

 

FAIR PLAY ERBJUDER TENNISKURSER FÖR ALLA