Fair Play prisades stort av Svenska Tennisförbundet
Nyheter
Fair Play prisades stort av Svenska Tennisförbundet
Datum april 24, 2017

Fair Play TK prisades stort på Svenska Tennisförbundets årsmöte som hölls i Båstad i helgen. Klubbchefen Janne Immonen var på plats för att ta emot utmärkelserna Åke Erikssons vandringspris till Sveriges största tennisklubb och bästa klubb på SM.

Föreningen har varit otroligt framgångsrika på SM med bl a följande guldmedaljer under 2016; lag-SM för både herrar och damer både inne och ute, lag-SM för både pojkar- & flickor 18, Pablo Figueroa i herrsingel, Frida Bostrand i flicksingel 14, Pablo Figueroa/Daniel Windahl i herrdubbel samt Emma Ek i damdubbel.

Ett historiskt år för Fair Play TK baserat på de sportsliga framgångarna och detta var fjärde gången som klubben fick ta emot priset som bästa klubb på SM.

Det var sjätte året i rad som Fair Play TK fick priset som Sveriges största tennisklubb. Tennisintresset är verkligen på topp och i klubben är det full fart på verksamheten. Just nu har Fair Play TK 2960 medlemmar och målet är att försöka nå 3.000 medlemmar för första gången.

–       2016 var ett fantastiskt år och dessa priser är ett kvitto på att vi har en bra fungerande modell i vår förening. Vi har fantastiskt duktiga spelare och tränare och en breddverksamhet som håller hög kvalitet, som också skapar mycket glädje hos våra medlemmar, säger klubbchefen Janne Immonen.

 

Priset till Sveriges näst största tennisklubb gick till Lidingö TKVisby TK fick ta emot Mackes trofé.

Läs mer om årsmötet på förbundets hemsida här.

 

Utmärkelser Svenska TFs årsmöte Fair Play x 2 Janne Immonen Christer Sjöö
Två fina priser till Fair Play TK; bästa klubb på SM och Sveriges största tennisklubb. Klubbchefen Janne Immonen(t v) tog emot priserna av Svenska Tennisförbundets generalsekreterare Christer Sjöö.

/JI

 

Tidigare nyheter
Gratisträning för barn födda 2014-2018 – begränsat antal platser
Under vecka 32 har vi gratis träning i tennis för barn födda 2014-2018, som...
Spela innebandy på Fair Play i höst
Spela innebandy på Fair Play i höst! Träningen riktar sig till barn i åldern...
Dags att anmäla sig till höstens bordtennisträning
Bordtennis är  en kul och cool sport som alla kan utöva. Träna  i någon...
Träna badminton i Malmö – terminen startar 1 september
Fair Play Sport Club bedriver en populär badmintonskola för alla som är 7-25 år...