Förbundet uppmärksammar Fair Play
Nyheter
Förbundet uppmärksammar Fair Play
Datum juli 12, 2017
Fair Play TK är första tennisklubb i landet att nå över 3000 medlemmar sedan 1980-talet. Det är också en rekordnotering för klubben, något som Svenska Tennisförbundet uppmärksammar på sin webbplats.
– Jag tror att våra medlemmar gillar oss för att det finns ett så brett utbud. Vi har en mängd olika sidoaktiviteter, det är korta kurser i olika varianter och på loven har vi roliga aktiviteter. Vi bygger hela vår verksamhet kring breddverksamheten. En viktig faktor är också att vi är väldigt flexibla när det gäller träning. Du ska själv kunna välja hur mycket du vill spela och kunna påverka dina träningsmöjligheter. Våra duktiga administratörer och framför allt tränare är nyckeln i detta. Vi hade aldrig nått 3000 medlemmar utan att våra duktiga tränare hade gjort ett bra jobb – folk slutar om det inte fungerar. Sköter du verksamheten bra och medlemmarna är nöjda så sprider det sig. Vi gör inga jättekliv utan vi blir lite fler hela tiden, säger Fair Plays klubbchef Janne Immonen till tennis.se.
Även klubbens senaste projekt ”Tennis skapar Fair Play i hela Malmö”, där spelare i alla åldrar erbjuds gratisspel på banor runt om i Malmö i sommar, lyfts fram.

Läs hela artikeln om Fair Play 
här.
Läs mer om “Tennis skapar Fair Play i hela Malmö” 
här.

tennisse

/ JW

Tidigare nyheter
Gratisträning för barn födda 2014-2018 – begränsat antal platser
Under vecka 32 har vi gratis träning i tennis för barn födda 2014-2018, som...
Spela innebandy på Fair Play i höst
Spela innebandy på Fair Play i höst! Träningen riktar sig till barn i åldern...
Dags att anmäla sig till höstens bordtennisträning
Bordtennis är  en kul och cool sport som alla kan utöva. Träna  i någon...
Träna badminton i Malmö – terminen startar 1 september
Fair Play Sport Club bedriver en populär badmintonskola för alla som är 7-25 år...