Här är segrarna i Ström & Gulliksson Malmö Junior Open
Nyheter
Datum september 10, 2022

William Rejchtman Vinciguerra vann dubbeln och Tom Noltorp kom tvåa i singelklassen i Ström & Gulliksson Malmö Junior Open. Tom fortsätter att spela riktigt bra tennis. Den här veckan blev det en finalplats i singel i den internationella juniorturneringen Ström & Gulliksson Malmö Junior Open. I söndagens final mot Andreas Timini, Cypern, gjorde han på nytt en bra match, men förlorade en tresetare. Setsiffrorna skrevs till 6-1, 4-6, 3-6. Tom vann fyra matcher på vägen fram till final och slog ut Denis Maijorov, Estland, Oskar Jansson, Cornelius Alexander Shalmi, Danmark, och Gustavs Dambins, Lettland. Olle Noltorp nådde kvartsfinal i klassen. Han förlorade en jämn tvåsetare mot förstaseedade ukrainaren Erik Tkalenko.

William Rejchtman Vinciguerra tävlar intensivt och kammade hem en ny dubbeltitel när han i par med Ludvig Hede tog hem dubbelklassen. Svenskparet spelade stabil dubbel under veckan avslutade med att finalbesegra ukrainska paret Oleksandr Ponomar/Erik Tkalenko med 6-3, 7-5.

Ström & Gulliksson Malmö Junior Open har spelats sex gånger och i pojksingeln väntar vi fortfarande på svensk seger. I flicksingelklassen har det varit blågult överst på pallen fem av sex gånger. Nellie Taraba Wallberg vann årets turnering efter en stark vändning i finalen mot Linea Bajraliu. 2-6, 7-5, 6-3 skrevs setsiffrorna till.

Carina Syrtveit/Josefine Falster såg att det blev norsk seger i flickdubbeln. Seger med 6-3, 6-4 i finalen mot Linea Bajraliu/Tilda Hessleryd.

Semifinaler
Ludvig Hede/William Rejchtman Vinciguerra, Sverige-Samuel Börjesson/Albert Widell, Sverige, 6-4, 1-6, 10-2
Oleksandr Ponomar/Erik Tkalenko, Ukraina-Gustavs Dambins, Lettland/Cornelius Alexander Shalmi, Danmark, 7-6, 6-4
Final
Ludvig Hede/William Rejchtman Vinciguerra, Sverige-Oleksandr Ponomar/Erik Tkalenko, Ukraina, 6-3, 7-5

Flickdubbel 18
Semifinaler
Linea Bajraliu/Tilda Hessleryd, Sverige-Isabella Svahn, Sverige/Daria Yesypchuk, Ukraina, 6-2, 6-2
Josefine Falster/Carina Syrtveit, Norge-Lea Nilsson/Tiana Tian Deng, Sverige, 6-2, 6-3
Final
Josefine Falster/Carina Syrtveit, Norge-Linea Bajraliu/Tilda Hessleryd, Sverige, 6-3, 6-4

2016: Ida Jarlskog, Sverige

Pojksingelfinal: Tom Noltorp, domaren Erik Lindskog och Andreas Timini, Cypern.
Ludvig Hede och William Rejchtman Vinciguerra vann dubbeln.
Linea Bajraliu och segraren Nellie Taraba Wallberg.
Carina Syrtveit och Josefine Falster från Norge vann flickdubbeln. Finalslog Tilda Hessleryd och Linea Bajraliu.
Final flicksingel: Nellie Taraba Wallberg, domaren Jacob Kittel Mårtensson, och Linea Bajraliu.
Ludvig Hede och William Rejchtman Vinciguerra besegrade ukrainska paret Oleksandr Ponomar/Erik Tkalenko,.
Pojksingel prisutdelning: Segraren Andreas Timini och tvåan Tom Noltorp.