Information om läktarbygge/modernisering
Nyheter
Information om läktarbygge/modernisering
Datum juni 5, 2023

Med planerad start i vecka 24 kommer det ske en ombyggnad i hallen som bland annat kommer innebära att det byggs en läktare för ca 50 personer mot bana 5, och att räckena ut mot banorna byts ut till glasräcken.  Detta tror vi kommer bidra till en förbättrad upplevelse för besökare i hallen. Under delar av sommaren kommer det därav vara lite ”rörigt”, och under perioder när det är mycket oväsen kommer man kunna få öronproppar och munskydd i Fair Play Store. Läktare och glasräcken beräknas vara klara senast den 8/8 (sannolikt tidigare), medan målning och andra detaljer som inte stör verksamheten lika mycket även i vissa delar kommer utföras senare och pågå under hösten.

Samtidigt med detta arbete påbörjas även utbyte av våra ljuskällor, i en övergång till LED – och under sommaren kommer vi börja med bana 11 & 12.

Idén om läktarbygget initierades av Janne Immonen för ett par år sedan, och det känns därför extra roligt och fint att nu tillsammans med Mircon Bygg AB kunna genomföra detta historiska tillägg i interiören på System Verification Fair Play Stadion.

 

Hjälp oss döpa läktaren efter Janne

Med tanke på läktaridéns ursprung och med bakgrunden att vi sedan ett tag tillbaka velat föreviga Jannes insatser för föreningen med något beständigt i hallen har vi fått förslag på, och sedermera beslutat, att denna läktare kommer döpas efter Janne på något sätt. Vi vill gärna få in tips från våra medlemmar om exakt vad den skulle kunna heta. Skicka ditt förslag till jonas.widerberg@fairplaytk.se senast den 30/6.  Namnet kommer beslutas av styrelsen.

Stort tack till Mircon Bygg, Rumrum, Horisont Arkitekter, Malmö Ljus & Kraft, Lampia, och Schööns Måleri som samtliga har gjort och kommer göra sitt yttersta för att modernisering och uppfräschning av anläggningen ska flyta på och bli så bra som möjligt.

 

David Gustafsson, klubbchef Fair Play TK, och Miroslaw Staniszewski, Mircon Bygg AB.

 

Tidigare nyheter
Träna badminton i Malmö – terminen startar 1 september
Fair Play Sport Club bedriver en populär badmintonskola för alla som är 7-25 år...
Schema sommartennis vecka 30
Information om träningstider för sommarträningen på Limhamn Tenniscenter under vecka 30 (måndag 22/7–fredag 26/7)....
Anmäl dig tilll höstens fotbollsträning på Fair Play
Spela fotboll på Fair Play i höst! Träningen riktar sig till barn i åldern...
Ström & Gulliksson Malmö Open 2024
Fair Play Tennisklubb arrangerar en internationell damturnering på Limhamn Tenniscenter i sommar. 19-25 augusti...