Klubbmästerskap by Förenade Bil spelas på Limhamn Tenniscenter 6-12 juni
Nyheter
Klubbmästerskap by Förenade Bil spelas på Limhamn Tenniscenter 6-12 juni
Datum maj 16, 2022

Grussäsongen är igång och nu är det äntligen dags för den första tävlingen på Limhamn Tenniscenter. 6-12 juni spelas Klubbmästerskap by Förenade Bil på våra grusbanor. Tävlingen vänder sig till alla medlemmar i Fair Play TK. Om man tränar regelbundet så ska denna träning huvudsakligen ske i Fair Play TK:s regi för att man ska få deltaga i tävlingen. Totalt 22 klasser finns med i årets tävling som vi hoppas blir en riktig tennisfest. Segraren i varje klass erhåller en fri startavgift till Swedish Tennis Academy Open samt pokal. Vinner man en singelklass får man fri anmälan i en singelklass, och vinner man en dubbelklass får man fri anmälan i en dubbelklass. Därutöver delas det ut fina priser från Förenade Bil.

Spelform: Matcherna spelas i bäst av ett set, no-ad, tiebreak vid 6-6. I 9- och 11-klasserna spelas knatteset dvs startar vid 2-2 i game. 9 och 11-klasserna spelas i poolform. Tävlingen spelas utomhus på Limhamns Tenniscenter. Vid regn kan matcher flyttas in till System Verification Fair Play Stadion.

Anmälningsavgift: 160 kr för en klass, 80kr/person i dubbel. OBS! Spela (max) tre klasser för 300kr! Om betalning inte sker i samband med tävlingen tillkommer en faktureringsavgift på 50 kr. Om man INTE dyker upp blir man betalningsskyldig ändå. Anmälningstiden är förlängd till torsdag 2 juni. Lottning och speltider läggs ut på hemsidan fredagen den 3 juni.

 

Anmälan

 

Tävlingsledare: Valdemar Holm,  valdemar.holm@fairplaytk.se, tel. 0765-847109

Tävlingsaffisch här.

Tidigare nyheter
Karlén tar plats på scen i sommar
Skämtar han? Nej, Christoffer Karlén är allvarlig när han avslöjar sommarens planer. – Jag...
Schema sommartennis vecka 26
Information om träningstider för sommarträningen på Limhamn Tenniscenter under vecka 26 (måndag 24/6–fredag 28/6)...
Grupper Kul-i-sommar 24-28 juni
Grupper Kul-i-sommar 24-28 juni. Varmt välkomna till en ny fartfylld vecka!   Grupp 1...
Sommarpriser på System Verification Fair Play Stadion
Passa på att spela tennis och padel till rabatterade priser på System Verification Fair...