Spana in Fair Plays nya padelanläggning
Nyheter
Spana in Fair Plays nya padelanläggning
Datum juni 12, 2020

Fair Play Stadion genomgår en stor förvandling. Just nu byggs fyra toppmoderna padelbanor på en avskild men ändå central plats i hallen. De blåa banorna, Mondo Supercourt, är ett underlag utan någon synlig sand. Det är samma banor som används under World Padel Tour. Och det finns fler saker som sticker ut.

– Vi har satsat på en led-belysning som sitter på cirka åtta meters höjd på samma sätt som man sätter belysning på tennisbanor, allt för att få bästa kvalitet på ljuset. Sedan har vi panoramaglas på kortsidorna på alla fyra banor, vilket är en lite kul grej eftersom vi tror att vi är den enda anläggningen i Sverige som enbart har panoramabanor, säger Fair Play TK:s klubbchef Janne Immonen.

Inspiration har hämtats från en padelresa tillsammans med David Gustafsson, sportchef i Fair Play TK, tidigare i år då elva padelanläggningar runt om i landet besöktes.

– Vi har också fått mängder av tips och idéer från våra samarbetspartners Trafik & Fritid och RumRum, säger Immonen.

Spelet i den nya hallen kan följas från läktargången på andra våningen, genom fönster i entrégången och på plats inne vid banorna. Runt alla banorna läggs konstgräs och alla väggar är ommålade. Skynken är borttagna så nu kan man se anläggningen från Erikslustvägen.

– Vi satsar också på en väldigt trivsam och härlig loungeyta och i anslutning till den finns en varuautomat. För spelarnas bekvämlighet kommer det att finnas mindre laddningsskåp med värdesaksförvaring vid varje bana, säger Immonen.

Värdefulla samarbetspartners i det här projektet är Trafik & Fritid, RumRum och Schööns Måleri. Preliminärt startdatum för spel är 21 juli.

Anmälan padelkurser för vuxna här
Anmälan padelkurser för barnhär
Prislista padel på Fair Play här
Tidigare nyheter
Karlén tar plats på scen i sommar
Skämtar han? Nej, Christoffer Karlén är allvarlig när han avslöjar sommarens planer. – Jag...
Schema sommartennis vecka 26
Information om träningstider för sommarträningen på Limhamn Tenniscenter under vecka 26 (måndag 24/6–fredag 28/6)...
Grupper Kul-i-sommar 24-28 juni
Grupper Kul-i-sommar 24-28 juni. Varmt välkomna till en ny fartfylld vecka!   Grupp 1...
Sommarpriser på System Verification Fair Play Stadion
Passa på att spela tennis och padel till rabatterade priser på System Verification Fair...