Tennisskoleläger i Ystad 26-28 maj
Nyheter
Tennisskoleläger i Ystad 26-28 maj
Datum april 24, 2023

Nu är det snart dags för vårt tennisskoleläger i Ystad för dig som är född 2014 eller tidigare! Lägret genomförs 26-28 maj och under dagarna blir det intensiv tennisträning på de vackra utomhusbanorna i Ystad Saltsjöbad.

Vi övernattar i Ystad Tennisklubbs fina klubbhus som ligger vid tennisbanorna och cirka 100 meter från havet. Det blir tennisträning på dagarna och roliga aktiviteter på kvällarna. På lördagskvällen har vi traditionell korvgrillning. Det blir cirka tio timmars tennisträning under de tre dagarna.

Samling sker dag 1 klockan 15.00 vid Fair Play och avresa sker klockan 15.30. Vi behöver hjälp med transport till och från Ystad – anmäl gärna intresse i samband med anmälan. Vi kommer också att anordna en trevlig liten turnering med korta matcher där vi delar ut priser.

Sista anmälningsdag: 5 maj.

 

Anmälan

 

Vi har endast 26 platser, så det är först till kvarn som gäller. Kostnad: 2.195 kronor (mat och logi ingår). Betalning sker via faktura.

Två veckor innan lägret börjar kommer information skickas ut till deltagare om vad man ska ha med sig, vilka regler som gäller, träningsupplägg etc. OBS! Vid regn spelar vi inomhus i Ystad TK:s tennishall. Ansvariga tränare är Lina Åkesson, Erik Lindskog och Daniel Vuljanic.

Tidigare nyheter
Schema sommartennis vecka 31
Information om träningstider för sommarträningen på Limhamn Tenniscenter under vecka 31 (måndag 29/7–fredag 2/8)....
Gratisträning för barn födda 2014-2018 – begränsat antal platser
Under vecka 32 har vi gratis träning i tennis för barn födda 2014-2018, som...
Spela innebandy på Fair Play i höst
Spela innebandy på Fair Play i höst! Träningen riktar sig till barn i åldern...
Dags att anmäla sig till höstens bordtennisträning
Bordtennis är  en kul och cool sport som alla kan utöva. Träna  i någon...