Tennisskoleläger i Ystad 26-28 maj
Nyheter
Tennisskoleläger i Ystad 26-28 maj
Datum april 24, 2023

Nu är det snart dags för vårt tennisskoleläger i Ystad för dig som är född 2014 eller tidigare! Lägret genomförs 26-28 maj och under dagarna blir det intensiv tennisträning på de vackra utomhusbanorna i Ystad Saltsjöbad.

Vi övernattar i Ystad Tennisklubbs fina klubbhus som ligger vid tennisbanorna och cirka 100 meter från havet. Det blir tennisträning på dagarna och roliga aktiviteter på kvällarna. På lördagskvällen har vi traditionell korvgrillning. Det blir cirka tio timmars tennisträning under de tre dagarna.

Samling sker dag 1 klockan 15.00 vid Fair Play och avresa sker klockan 15.30. Vi behöver hjälp med transport till och från Ystad – anmäl gärna intresse i samband med anmälan. Vi kommer också att anordna en trevlig liten turnering med korta matcher där vi delar ut priser.

Sista anmälningsdag: 5 maj.

 

Anmälan

 

Vi har endast 26 platser, så det är först till kvarn som gäller. Kostnad: 2.195 kronor (mat och logi ingår). Betalning sker via faktura.

Två veckor innan lägret börjar kommer information skickas ut till deltagare om vad man ska ha med sig, vilka regler som gäller, träningsupplägg etc. OBS! Vid regn spelar vi inomhus i Ystad TK:s tennishall. Ansvariga tränare är Lina Åkesson, Erik Lindskog och Daniel Vuljanic.

Tidigare nyheter
Anmäl dig till Swedish Tennis Academy Open
Nästa tävling på Limhamn Tenniscenter är Swedish Tennis Academy Open som spelas 27 juli-9...
På måndag startar “Tennis skapar Fair Play i hela Malmö”
På måndag startar “Tennis skapar Fair Play i hela Malmö” med gratistennis i Gullviksparken...
Grupper Kul-i-sommar 17-20 juni
Nästa vecka, 17-20/6, arrangerar vi Kul-i-sommar på System Verification Fair Play Stadion. Vi hälsar...
Schema sommartennis vecka 25
Information om träningstider för sommarträningen på Limhamn Tenniscenter under vecka 25 (måndag 17/6–torsdag 20/6)...