Vässa formen i sommar – STA Master Camp 18-20 juni
Nyheter
Vässa formen i sommar – STA Master Camp 18-20 juni
Datum maj 13, 2024

Dags att signa upp för Swedish Tennis Academys sommarläger 18-20 juni på Fair Plays utebanor på Limhamn Tenniscenter! Vi kör två tennispass om dagen och mellan dessa lägger vi in andra aktiviteter under lunchen. Det kommer att bli mycket fokus på rörelse/fotarbete, men också en hel del matchspel och vad som är viktigt att tänka på i tävlingssituationer.

Lägret är öppet för alla tävlingsspelare från tio år och uppåt, dvs födda 2014 eller tidigare. Vid många anmälningar har elever som deltar eller tidigare deltagit i Swedish Tennis Academys träning/tävlingsresor förtur.

Hålltider: Det är ett dagsläger, dvs ingen övernattning, och vi har samling varje dag kl. 08.45 på grusbanorna. Två tennispass, kl. 9-11 och kl. 13-15, och däremellan fys och lunch. Kl. 15.00 är vi klara och deltagarna kan hämtas för dagen.

Kostnad: 2 995 kronor. Lättare lunch ingår i detta pris. Skriv i anmälningsmejlet om ni har allergier/preferenser vi behöver ta hänsyn till.

Begränsat deltagarantal: 12-20 spelare.

Tränare (antal varierar beroende på deltagarantal): David Ekerot, Joakim Henriksson, Jonas Wallgård, Ulf Johnsson och Ulf Persson.

Boende: Önskas boende för er som kommer utifrån vänligen kontakta oss så hjälper vi till med att hitta lämpligt hotell eller eventuellt värdfamilj.

Anmäl dig till: david.ekerot@swedishtennisacademy.se senast den 10 juni.

Tidigare nyheter
Schema sommartennis vecka 31
Information om träningstider för sommarträningen på Limhamn Tenniscenter under vecka 31 (måndag 29/7–fredag 2/8)....
Gratisträning för barn födda 2014-2018 – begränsat antal platser
Under vecka 32 har vi gratis träning i tennis för barn födda 2014-2018, som...
Spela innebandy på Fair Play i höst
Spela innebandy på Fair Play i höst! Träningen riktar sig till barn i åldern...
Dags att anmäla sig till höstens bordtennisträning
Bordtennis är  en kul och cool sport som alla kan utöva. Träna  i någon...