Tennis skapar Fair Play i hela Malmö
Tennis skapar Fair Play i hela Malmö

 

För åttonde året i rad genomför Fair Play Tennisklubb tillsammans med några av sina samarbetspartners ”Tennis skapar Fair Play i hela Malmö” – ett hållbart projekt som erbjuder gratis tennis hela sommaren på sex asfaltsbanor runt om i staden. 350 tennisracketar och 1500 tennisbollar kommer att delades ut till flitiga deltagare så att de kan fortsätta spela på egen hand efter projektets slut. Deltagare som är med vid minst två tillfällen får ett racket och fyra bollar (så långt lagret räcker).

Värdegrunden är viktig i Fair Play TK och därför delas speciella värdegrundskort ut till alla som är med i ”Tennis skapar Fair Play i hela Malmö”. Målsättningen med detta projekt är att sprida en positiv värdegrund, aktivera så många som möjligt oavsett ålder, kön, religion och bakgrund i alla stadsdelar, sprida tennisen som idrott och nå nya målgrupper.

Sommaren 2024 håller vi till på följande platser: Gullviksparken, Bellevueparken, Broddaparken, Söderkullaparken, Rostorpsparken och Kasernparken. Vi har tränare på plats två timmar i veckan på varje bana. Det kostar ingenting att vara med och utrustning finns att låna.

 

Dagar, banor & tider 17 juni-7 augusti 2024
Måndagar 10.00-12.00 Gullviksparken
Närmaste adress: Gymnasistgatan 37
Måndagar 13.00-15.00 Bellevueparken
Närmaste adress: Hålsjögatan 1F

Tisdagar 10.00-12.00 Broddaparken
Närmaste adress: Konventsgatan 22
Tisdagar 13.00-15.00 Söderkullaparken
Närmaste adress: Norra Gullsparvsgatan 22D

Onsdagar 10.00-12.00 Rostorpsparken
Närmaste adress: Kanikegatan 11
Onsdagar 13.00-15.00 Kasernparken
Närmaste adress: Husie kyrkoväg 88

 

Tennis skapar Fair Play i hela Malmö 2024 genomförs i samarbete med Arjo, Crafoordska stiftelsen, Förenade Bil, Wilson, Trafik & Fritid, RugVista, Danske Bank, Learn Swedish Culture, Allservice på Limhamn, Leny Fastighets AB, Mircon Bygg ABSkandiaMäklarna, Student Consulting, Agartha, Nordea, Ski & Work, alive IP, Frese Skyltar, Basaco, Kul i Malmö, Malmö Stad, Smarta Kök.

 

 

 

Gratis tennis i Malmö