Chahouds största seger i karriären
Nyheter
Datum januari 27, 2019

Kevin Chahoud tog största segern i karriären på lördagen när han vann Grade 1-tävlingen Copa Barranquilla i Colombia. Fair Play-spelaren spelade strålande tennis i turneringen och vann sex matcher mot tufft motstånd. I finalen besegrade han amerikanen Jacob Bullard med 6-3, 6-4.

Chahoud är just nu rankad 160 på ITF:s juniorranking, men efter segern i Colombia kommer han att vara rankad ca 50 i världen. Mycket talar för att 17-åringen får göra Grand Slam-debut i vår. Nästa Grand Slam-turnering på juniorsidan är Franska öppna mästerskapen i maj.
I dubbelturneringen i Colombia blev det förlust direkt för Kevin och dansken Carl Emil Overbeck. Paret förlorade mot Jacob Bullard och Aiden Mayo – två spelare som Kevin senare besegrade i singelturneringen. På plats i Colombia är Fair Plays samarbetspartner EuroElite & Dave Bandelin som coachar Kevin under de ca fyra veckor som han befinner sig i Sydamerika.