Utomhustennis i Beddingestrand
Utomhustennis i Beddingestrand

Vi har tennisträning på BeTK:s tennisbanor som vanligt i sommar under vecka 27-32 för alla åldrar. Träningen pågår måndag-fredag i resp. vecka och man spelar i en grupp 1 timme/dag och träningen sker 08.00-15.00 respektive dag.

Träningsalternativ vecka 27-32:
-Tennisskola, vuxna, max 4 elever, 750 kr

-Tennisskola, barn och ungdomar, 9 år och äldre, max 5 elever, 650 kr

-Tennisskola, barn, 7-8 år, max 6 elever, 550 kr

-Minitennis, barn, 4-6 år, max 8 elever, 500 kr

Tränare:
Lars Svensson, Erik Lindskog, Lars Eklund (ansvarig) med flera. Vi samarbetar med Fair Play Tennisklubb för att säkra och utveckla kvaliteten på verksamheten.

Anmäl dig till tennisskolans verksamhet via länk på vår bokningssida, matchi.se. Anmälan är bindande och träningsavgiften för respektive vecka betalas via Swish till Ansvarig i samband med träningen. Om inte betalning har skett i tid får man betala 100 kr per person & vecka i förseningsavgift och avgiften faktureras i efterhand.

Sista anmälningsdag till respektive vecka är torsdagen kl. 13.00, veckan innan träningen börjar och det är först till kvarn-anmälan som gäller. En del av veckorna är väldigt populära så vi rekommenderar varmt en tidig anmälan för att säkra sin plats.

Besked om träningstider ges på:
– MATCHi och på Facebook, https://www.facebook.com/groups/136066166456989/, senast fredagen innan respektive vecka börjar kl. 16.00.

OBS! Man måste vara medlem i Beddingestrands TK för att få delta i dessa kurser. Medlemsavgiften betalas i samband med anmälan via MATCHi (https://www.matchi.se/facilities/beddingetennis) innan man kan göra sin anmälan, som även den sker via MATCHi. Du registrerar samtliga familjemedlemmar med tio siffror i personnumret (vid familjemedlemskap) och betalar medlemsavgiften direkt (kortbetalning). Medlemsavgifterna 2024 är 300:- för enskild medlem junior, 350:- för enskild medlem senior samt 450:- för familj.

Övrigt:
Man kommer att kunna köpa viss tennisutrustning till bra priser via tränarna. Vi samarbetar med Fair Play Store i Malmö.

Vid regn så kommer tränarna att göra allt för att få banorna i speldugligt skick. Om en av träningsdagarna i en vecka blir inställd blir träningsavgiften oförändrad. Blir det regn två av dagarna betalas 1/5 av träningsavgiften tillbaka, tre dagar 2/5 etc.

Om du har några frågor – kontakta Lars Eklund per mail: lars.eklund@fairplaytk.se alt. via sms på 0707-32 39 55.