Dags för Beddingespelen sommartour – stor finaldag på söndag
Nyheter
Dags för Beddingespelen sommartour – stor finaldag på söndag
Datum juni 29, 2023

Nu är kliver eliten in i Beddingestrand. I dag startar kvalet till Beddingespelens sommartourtävling med totalt 60 000 kronor i prispengar. I herrklassen är Olle Walin, Fair Play TK, och fjolårsegraren Gustaf Ström, Näsbyparks TK, toppseedade. Båda spelarna går på college och spelar bra tennis i USA. Olle tog också sina två första ITF-titlar i karriären under några magiska veckor i USA i höstas.

I damklassen är Fair Play-spelarna Jacqueline Cabaj Awad och Maja Radenkovic toppseedade. Fed Cup-spelaren Jacqueline vann så sent som i söndags Ystads sommartourtävling. Maja, som tidigare i år tog sin första UTR Pro Tennis Tour-titel, har också visat god grusform och vunnit Åhus sommartourtävling.

Det är starka startfält i båda klasserna och ett par spännande tävlingsdagar väntar. Under finaldagen på söndag blir det extra festligt i Beddinge med speaker, musik och läktare på plats.  Precis som förra året kommer Tennisportalen och kommenterar finalerna.

House of Bontin medverkar också under finaldagen och ger dig möjlighet att testa ny träningsutrustning och vinna fina priser!

Vid banorna kommer vi att ha en ”Ge & ta-hörna” där man kan lämna in eller köpa tennisutrustning och samtidigt stödja vår insamling till Hjärt-Lungfonden.

Fogarolli kommer med sin kaffevagn och August Hang Loose on Wheels är på plats med sin foodtruck där man kan köpa fisktacos och färsk korv serverade med en stor portion kärlek av August och Lars.

På söndag krävs biljett för att se matcherna. Biljett köper du på plats i Beddinge. 50 kronor för vuxna (18 år och äldre). Fritt inträde för barn och deltagare i Beddingestrands TK:s sommartennis.

Kom och njut av topptennis i en mysig miljö på Beddinges grusbanor!

OBS! Det finns inte några parkeringsplatser vid banorna. Cykla, gå eller ta buss om det är möjligt. Parkering hänvisas till Furuvägen norr om väg 9.

Varmt välkomna!

Finalerna kommer även att livestremas här på hemsidan.

 

Lottning herrklassen

 

Lottning damklassen

 

Sommartouren 2023

 

Tidigare nyheter
Karlén tar plats på scen i sommar
Skämtar han? Nej, Christoffer Karlén är allvarlig när han avslöjar sommarens planer. – Jag...
Schema sommartennis vecka 26
Information om träningstider för sommarträningen på Limhamn Tenniscenter under vecka 26 (måndag 24/6–fredag 28/6)...
Grupper Kul-i-sommar 24-28 juni
Grupper Kul-i-sommar 24-28 juni. Varmt välkomna till en ny fartfylld vecka!   Grupp 1...
Sommarpriser på System Verification Fair Play Stadion
Passa på att spela tennis och padel till rabatterade priser på System Verification Fair...