Fair Play Tennisklubb får ny ledning
Nyheter
Fair Play Tennisklubb får ny ledning
Datum april 20, 2022

David Gustafsson lämnar rollen som sportchef och anställs nu som föreningens nya klubbchef. David efterträder Janne Immonen som lämnade en hel klubb i sorg när han gick bort tidigare i vår. Samtidigt söker Fair Play nu en ny sportchef.

– David har på den korta tid som han varit tillförordnad klubbchef bevisat att han är redo för uppdraget. Han är engagerad, kompetent och en respekterad medarbetare som känner Fair Play väl och har stor kunskap om tennis. David har dessutom tidigare erfarenhet av att vara klubbchef och är van att ha helikopterperspektiv. Med David som ny klubbchef får vi även fortsättningsvis en drivande kraft i föreningen men också ett modernt ledarskap med nya spännande idéer. Vi tycker det är mycket glädjande att David axlar det här ansvaret och vi ser med tillförsikt på framtiden, säger Fredrik Ericsson, styrelseordförande i Fair Play TK.

– Detta är ett stort förtroende och ett uppdrag som jag verkligen ser fram emot. Organisationen är totalt sett starkare än den någon gång har varit tidigare, vilket jag och Janne ofta konstaterade tillsammans. Supporten jag känner från såväl styrelse som personal, företagspartners och medlemmar gör verkligen att jag blir inspirerad och engagerad. Trots att omständigheterna kring hur vi hamnat i detta läge är så oerhört sorgliga och ledsamma, såkänner jag en stark framtidstro och en stor glädje i att få möjligheten att fortsätta utveckla klubben tillsammans med alla fina människor i vår förening, säger David Gustafsson.

Nu börjar arbetet med att tillsätta den vakanta sportchefsplatsen som för föreningen är en oerhört betydelsefull befattning. Målsättningen är att organisationen åter ska vara fulltalig till hösten.

– Jag kan av egen erfarenhet bekräfta viken fantastiskt spännande tjänst som sportchef det är som nu annonseras ut. Detta är en roll som jag verkligen stormtrivts med, och som jag varmt kan rekommendera för den som söker en utmaning och som trivs med att leda och jobba i lag, fortsätter Gustafsson.

Kravprofilen för tjänsten som sportchef i Fair Play TK är klar. I annonsen som man hittar här kan man bland annat läsa:

” Vi söker en person som framgångsrikt kan ta ett helhetsansvar och såväl leda som driva den sportsliga utvecklingen i en omfattande och spännande verksamhet. Tjänsten innebär även en roll som vice klubbchef och bollplank till klubbchefen.”

För ganska exakt fyra år sedan fick David förtroendet av Janne att leda den sportsliga verksamheten i Sveriges största tennisklubb, ett förtroende och en chans som han verkligen har varit tacksam för.

– Det har varit en otroligt spännande och lärorik tid, och det har också varit en fantastisk möjlighet att få jobba så nära Janne. Nu är det dags att lämna över förtroendet till någon som ska vara med och börja ett nytt kapitel i den förening som med all rätt är, och alltid kommer att vara, så starkt förknippad med Janne Immonen, avslutar David Gustafsson, ny klubbchef i Fair Play Tennisklubb.

Tidigare nyheter
Karlén tar plats på scen i sommar
Skämtar han? Nej, Christoffer Karlén är allvarlig när han avslöjar sommarens planer. – Jag...
Schema sommartennis vecka 26
Information om träningstider för sommarträningen på Limhamn Tenniscenter under vecka 26 (måndag 24/6–fredag 28/6)...
Grupper Kul-i-sommar 24-28 juni
Grupper Kul-i-sommar 24-28 juni. Varmt välkomna till en ny fartfylld vecka!   Grupp 1...
Sommarpriser på System Verification Fair Play Stadion
Passa på att spela tennis och padel till rabatterade priser på System Verification Fair...