Var med och bidra till hållbar tennis
Nyheter
Var med och bidra till hållbar tennis
Datum maj 26, 2023

Nu har du chansen att bidra till hållbar tennis och fritid genom att se till så att gammal tennisutrustning kommer till användning och återbruk!

Som en del i vårt hållbarhetsarbete tar vi fram till midsommar emot all tennisutrustning som har ”mer att ge” och kan komma till glädje för andra.

I sommar delar vi ut racketar och bollar till barn och vuxna runt om i Malmös parker i vårt fina projekt ”Tennis skapar Fair Play i hela Malmö”. Läs mer om projektet här.

Vi samarbetar med Beddingestrands TK under årets upplaga av Beddingespelen. Där kommer vi ha en ”Ge & Ta-hörna” där gammal utrustning kan komma till användning och där alla intäkter går till en insamling hos Hjärt- Lungfonden.

För att donera utrustning vårt projekt i Malmö kan du lämna in utrustningen märkt med ”TSFP” eller berätta för personalen vad den ska gå till. Till detta projekt är det tennisracketar som vi söker.

För att donera utrustning till vårt projekt i Beddinge kan du antingen lämna in utrustningen direkt i anslutning till tävlingen i Beddinge (24/6-2/7) eller lämna in utrustningen i receptionen på System Verification Fair Play Stadion senast den 22/6. Märk donationen med ”Beddinge”.

Den 2/7 är du varmt välkommen till Beddinge för att ta del av en fantastisk finaldag där du också har möjlighet att fynda utrustning och samtidigt donera en slant till Hjärt- Lungfonden. Affisch för tävlingens finaldag hittar du här.

Läs pdf här.

Tidigare nyheter
Träna badminton i Malmö – terminen startar 1 september
Fair Play Sport Club bedriver en populär badmintonskola för alla som är 7-25 år...
Schema sommartennis vecka 30
Information om träningstider för sommarträningen på Limhamn Tenniscenter under vecka 30 (måndag 22/7–fredag 26/7)....
Anmäl dig tilll höstens fotbollsträning på Fair Play
Spela fotboll på Fair Play i höst! Träningen riktar sig till barn i åldern...
Ström & Gulliksson Malmö Open 2024
Fair Play Tennisklubb arrangerar en internationell damturnering på Limhamn Tenniscenter i sommar. 19-25 augusti...