Varmt välkomna till en ny säsong på Fair Play
Nyheter
Varmt välkomna till en ny säsong på Fair Play
Datum augusti 30, 2023

På fredag, 1 september, kör vi igång vår verksamhet på System Verification Fair Play Stadion. Intresset för våra sporter är stort. Cirka 2000 personer kommer att träna regelbundet i hallen varje vecka.

– Fantastiskt kul att så många vill träna tennis hos oss och att även våra övriga sporter är fortsatt populära. Om någon vill börja träna finns det fortfarande möjlighet att anmäla sig till tennis, minitennis, padel, badminton, innebandy & fotboll och bordtennis. Vi hälsar alla nya och gamla deltagare varmt välkomna till en ny säsong på Fair Play, säger Stefan Hansson, sportchef i Fair Play TK.

300 barn i åldern 4-7 år kommer att träna i Fair Plays minitennisskola.

– Vi i tränarteamet är laddade och ser fram emot att träffa alla deltagare. Vi har platser kvar om någon vill anmäla sig till minitennisen. Vi ses i hallen, säger Hugo Dahlbom, ansvarig för minitennisen.

Utöver den vanliga terminsträningen har klubben många extra aktiviteter. På tisdagar och torsdagar erbjuder vi lunchtennis mellan kl. 12.00-13.30. På fredagar arrangerar vi frukosttennis och damfredag. Frukosttennisen genomförs kl. 08.00-09.30 och därefter väntar gemensam frukost. Senare på dagen arrangerar vi damfredag mellan kl. 12.00-13.30. Anmälan sker via MATCHi. Första frukosttennispasset och damfredagspasset är nu på fredag.

Fair Play Sport Club kör lunchpadel på onsdagar kl. 12-13. Anmälan via MATCHi. Första passet är 6 september.

I mitten av september startar Öresundsserien – en trevlig tävlingsform som har lockat många deltagare genom åren. Det interna seriespelet finns både för barn & ungdomar och vuxna. För vuxna finns även ”Dubbelligan” som spelas på söndagar. Anmälan till höstens serier öppnar inom kort.

Fair Play Sport Club arrangerar träning i badminton, bordtennis och padel och Fair Play TK har även fotboll & innebandy-träning för barn i åldern 4-12 år. Det finns några platser kvar i aktiviteterna om någon vill testa någon av sporterna. Läs mer här.

För alla som vill spela tennis eller padel på egen hand går det utmärkt att boka bana här. Alla grusfantaster kan fortfarande spela tennis på Limhamn Tenniscenter som har öppet till 30 september.

Tidigare nyheter
Karlén tar plats på scen i sommar
Skämtar han? Nej, Christoffer Karlén är allvarlig när han avslöjar sommarens planer. – Jag...
Schema sommartennis vecka 26
Information om träningstider för sommarträningen på Limhamn Tenniscenter under vecka 26 (måndag 24/6–fredag 28/6)...
Grupper Kul-i-sommar 24-28 juni
Grupper Kul-i-sommar 24-28 juni. Varmt välkomna till en ny fartfylld vecka!   Grupp 1...
Sommarpriser på System Verification Fair Play Stadion
Passa på att spela tennis och padel till rabatterade priser på System Verification Fair...